Skip to main content

Your Brand

Your Music.

MUSICDJ

Ne integrojmë teknologjinë dhe artin.

Takoni MUSICDJ, gjenerata më e fundit e platformës së përvojës së markës.
Zgjidhja juaj e plotë për audio dhe video branding. Menaxhimi i përmbajtjes njëkohësisht në shumë vende kurrë nuk ka qenë më i lehtë, më i mençur, ose më i përballueshëm.

MUSICDJ është një platformë e dizajnuar me precizitet që krijon një atmosferë dhe reflekton markën dhe filozofinë tuaj. Ne ju ndihmojmë të përdorni muzikë të zgjedhur me kujdes, përmbajtje video dhe teknologji për të angazhuar edhe më shumë konsumatorët.

Një zgjidhje,

mundësi të pakufizuara.
Ju prezantojmë MUSICDJ REMOTE. Menaxhimi i lojtarëve audio njëkohësisht në shumë vende kurrë nuk ka qenë më i lehtë, më i mençur, ose më i përballueshëm.

 

  • Telekomanda CLOUD në kohë reale !!!
  • NUK kontrollohet përmes rrjetit lokal Wi-Fi
  • Numri i pakufizuar i vendndodhjeve
  • Kontrolli i njëkohshëm i të gjitha zonave
  • Ndryshimi i listave të luajtjes dhe transmetimeve

Aplikacioni i luajtësit që nuk ndalon kurrë së luajturi.

Ne kujdesemi për muzikën

kështu që ju mund të fokusoheni në biznesin tuaj.

Muzika e duhur në kohën e duhur

MUSICDJ është projektuar për të qenë partneri perfekt për biznesin tuaj, duke pasuruar ambientin me muzikë dhe përmbajtje cilësore. Pavarësisht nëse drejtoni një zinxhir hotelier, një kafe, një restorant, një qendër fitnesi, ose çdo lloj tjetër të biznesit, MUSICDJ do të sigurojë që mysafirët dhe klientët tuaj të gëzojnë gjithmonë një atmosferë të këndshme.

Faleminderit për sistemin e automatizuar, nuk keni nevojë të shqetësoheni për transmetimin e përmbajtjes, fillimin ose ndalimin e muzikës – gjithçka është e sinkronizuar me orarin tuaj të punës. Përdorimi i platformës MUSICDJ është i thjeshtë dhe efikas, duke ofruar mundësinë për të fokusuar në atë që vërtet ka rëndësi – biznesin tuaj

Muzikë për biznes

Digital Signage

Shfaqni produktet tuaja, në kohën e duhur, në vendet e duhura.

Ka një fuqi komunikative të madhe në shfaqjen e imazheve në televizorë ose një mur video, prandaj është e nevojshme të transmetohet përmbajtja e duhur. Përmbajtja mund të përfshijë ofertat e shërbimeve dhe produkteve, branding, klipet video, animacionet.

MUSICDJ DIGITAL SIGNAGE është një zgjidhje vizuale për zinxhire: shitje me pakicë, stacione benzine, hotele, kafe, qendra fitnesi dhe wellness.

Vende të shumta njëkohësisht, kudo në botë.

"MUSICDJ ka transformuar plotësisht përvojën time të transmetimit të muzikës. Funksioni i listës së personalizuar të këngëve më lejon të krijoj kombinimin perfekt për çdo situatë, ndërsa funksioni i kontrollit në distancë e bën menaxhimin e këngëve të imta shumë të lehtë. MUSICDJ ofron seleksionin më të mirë të muzikës që kam hasur. E rekomandoj me forcë këtë aplikacion!"

Boban - F&B ManagerBelgrade Serbia - Michelin Restaurant

"Kam provuar shumë aplikacione muzikore, por MUSICDJ vërtetë dallon. Jo vetëm që ofron një seleksion të shkëlqyer të muzikës më të mirë, por lista e personalizuar e këngëve dhe funksionet e kontrollit në distancë e bëjnë atë shumë të lehtë për t'u përdorur. Përdor MUSICDJ për një zinxhir të plotë të restoranteve."

Stefan - F&B managerDubai UAE

"Mundësia e zgjedhjes së listave të këngëve më lejon të ndryshoj atmosferën në çdo moment sipas humorit aktual të vizitorëve. Funksioni i kontrollit në distancë e bën atë mënyrë të jashtëzakonshme të rehatshme, pasi mund të kontrolloj të gjitha zonat në të njëjtën kohë, edhe nëse nuk jam në hotel. Kam rekomanduar MUSICDJ për të gjithë partnerët e mi!"

Boris - Hotel F&B ManagerKopaonik Hotel 5*

"Si një dashamir i muzikës, kërkoja aplikacionin e përsosur dhe listën e personalizuar të këngëve për zinxhirin tonë ndërkombëtar të shitjeve me pakicë. MUSICDJ ka plotësuar mbi pritjet dhe nevojat tona.
Krijimi i një radioje me markë është shumë i thjeshtë për t'u përdorur (mjafton të dërgosh një email) me aftësi kontrolli në distancë, është gjithçka që kam dëshiruar ndonjëherë në një aplikacion muzike. Realisht nuk mendojmë më fare për transmetimin e muzikës në dyqanet tona të shitjeve me pakicë."

Regional Marketing managerEU - Premium Perfumeries

100% green

Në përpjekje për të reduktuar ndikimin e dëmshëm në mjedis dhe për të qenë në përputhje me praktikat e qëndrueshme, MUSICDJ ka marrë këtë hap të guximshëm drejt përdorimit të përgjegjshëm të energjisë. Përdorimi i burimeve të rinovueshme të energjisë siç janë energjia e erës dhe energjia diellore siguron që serverat që drejtojnë tërë platformën jo vetëm që janë efikasë, por edhe miqësorë ndaj mjedisit.

Angazhimi ynë ndaj qëndrueshmërisë nuk ndalet në nivelin e serverit. Marka vazhdon të kërkojë mënyra të tjera për të integruar praktikat ekologjike në modelin e saj të biznesit. Kjo nismë jo vetëm që pasqyron përkushtimin e MUSICDJ për të ofruar përvoja muzikore të artit modern, por edhe angazhimin e tyre më të gjerë ndaj mbikëqyrjes globale.

Klientët mund të gëzojnë listat e tyre të personalizuara të këngëve, të kontrollojnë muzikën e tyre në distancë dhe të lidhen me platformën MUSICDJ, duke ditur që shërbimi i tyre është i mbështetur nga energjia e rinovueshme.

Frequently asked questions

Licencimi i muzikës

Bizneset që luajnë muzikë, sidomos në mjedise komerciale si dyqane, restorante ose qendra fitnesi, zakonisht duhet të paguajnë tarifa për licencimin e muzikës. Kjo është sepse luajtja e muzikës në një mjedis komercial zakonisht kërkon një licencë për performancën publike.

Ligjet e të drejtave të autorit mbi muzikën mbrojnë pronësinë intelektuale të artistëve, kompozitorëve dhe botuesve. Kur një biznes luan muzikë për publikun, kjo mund të konsiderohet si një performancë publike e veprës me të drejta autori dhe, si e tillë, mund të kërkohet një licencë.

Organizata si BMI, ASCAP dhe SESAC në Shtetet e Bashkuara menaxhojnë këto të drejta dhe japin licenca për biznese. Tarifat e paguara për këto licenca shkojnë te mbajtësit e të drejtave të autorit si kompensatë për përdorimin e veprës së tyre.

A ofron MUSICDJ licenca?

MUSICDJ përballon kostot e tarifës VETËM për muzikën PA ROYALTY.

Çfarë do të thotë katalogu i muzikës Royalty Free?

Muzika PA MBRETNORI në MUSICDJ është falas. Në të gjitha rastet e tjera, të drejtat e performancës nuk janë pjesë e licencave falas dhe duhet të merren përmes shoqatës së duhur të të drejtave kolektive. Kjo do të thotë se edhe kur blini këngë të caktuara dhe paguani një tarifë njëherëshe për ofruesin, prapë duhet të paguani një tarifë për performancën ose transmetimin publik.

Çfarë do të thotë katalog muzikor P.R.O?

Katalogu i P.R.O. është muzikë e krijuar dhe e regjistruar nga kompozitorë që janë anëtarë të Organizatës së të Drejtave të Performancës (P.R.O.). Shumica e artistëve kryesorë, tekstshkruesve dhe kompozitorëve për TV dhe film janë anëtarë të një P.R.O.

Për këta kompozitorë dhe këngët e tyre të regjistruara, P.R.O. menaxhon një pjesë specifike të të drejtave të tyre mbi muzikën e njohur si të Drejtat e Performancës. Të Drejtat e Performancës përfshijnë të drejtën për të transmetuar publikisht muzikën në stacionet e televizionit ose të radios, për ta luajtur atë në vende publike (p.sh., supermarket, restorant, teatër ose vende të tjera).

More than You expect exactly what You need.

POWERED BY